Deutsch
Deutschland
Anmelden
Tipp von eurobuch.com
Ähnliche Bücher
Weitere, andere Bücher, die diesem Buch sehr ähnlich sein könnten:
Buch verkaufen
Anbieter, die das Buch mit der ISBN 9789028250284 ankaufen:
Suchtools
Buchtipps
Aktuelles
FILTER
- 0 Ergebnisse
Kleinster Preis: 14,53 €, größter Preis: 16,00 €, Mittelwert: 15,50 €
Meesters en knechten   Het leven van Joseph Roulin - Pierre Michon
Vergriffenes Buch, derzeit bei uns nicht verfügbar.
(*)
Pierre Michon:
Meesters en knechten Het leven van Joseph Roulin - Taschenbuch

ISBN: 9789028250284

ID: 9789028250284

Vertaald door Rokus Hofstede Een groot kunstenaar, wat is dat voor iemand Wat bezielt mensen die alles opzij zetten voor de wens om te scheppen Op die vraag probeert Pierre Michon antwoord te geven in de vier kunstenaarslevens die hier in één band bijeengebracht zijn. Het drieluik Meesters en knechten is gewijd aan de schilders Jean Antoine Watteau, Lorentino d`Angelo en Francisco de Goya. De afzonderlijk verschenen novelle Het leven van Joseph Roulin gaat over de vriendschap van de Franse postbeambte Roulin met Vincent van Gogh. In alle novellen laat Michon het verhaal van zijn beroemde hoofdpersonen vertellen door onbekende tijdgenoten, die onbevangen, niet gehinderd door kennis of theorieën, de drijfveren van deze schilders en het raadsel van hun kunst proberen te doorgronden. Deze omtrekkende beweging blijkt dank zij Michons vertelkunst en de zintuiglijke zeggingskracht van zijn stijl buitengewoon effectief. Michon laat ons delen in de verwondering van zijn personages over de onvoorwaardelijke bezetenheid waarmee deze schilders zwoegen, lijden en ten onder gaan. Hij laat ons ook met nieuwe ogen kijken naar hun beroemd geworden schilderijen die zozeer deel uitmaken van ons geestelijk huisraad dat wij er nauwelijks acht meer op slaan: ze worden stuk voor stuk beeldend en met veel aandacht voor details beschreven. Meesters en knechten Het leven van Joseph Roulin: Vertaald door Rokus Hofstede Een groot kunstenaar, wat is dat voor iemand Wat bezielt mensen die alles opzij zetten voor de wens om te scheppen Op die vraag probeert Pierre Michon antwoord te geven in de vier kunstenaarslevens die hier in één band bijeengebracht zijn. Het drieluik Meesters en knechten is gewijd aan de schilders Jean Antoine Watteau, Lorentino d`Angelo en Francisco de Goya. De afzonderlijk verschenen novelle Het leven van Joseph Roulin gaat over de vriendschap van de Franse postbeambte Roulin met Vincent van Gogh. In alle novellen laat Michon het verhaal van zijn beroemde hoofdpersonen vertellen door onbekende tijdgenoten, die onbevangen, niet gehinderd door kennis of theorieën, de drijfveren van deze schilders en het raadsel van hun kunst proberen te doorgronden. Deze omtrekkende beweging blijkt dank zij Michons vertelkunst en de zintuiglijke zeggingskracht van zijn stijl buitengewoon effectief. Michon laat ons delen in de verwondering van zijn personages over de onvoorwaardelijke bezetenheid waarmee deze schilders zwoegen, lijden en ten onder gaan. Hij laat ons ook met nieuwe ogen kijken naar hun beroemd geworden schilderijen die zozeer deel uitmaken van ons geestelijk huisraad dat wij er nauwelijks acht meer op slaan: ze worden stuk voor stuk beeldend en met veel aandacht voor details beschreven., Uitgeverij G.A. Van Oorschot B.V.

Neues Buch Rheinberg-Buch.de
Taschenbuch, Niederländisch, Neuware Versandkosten:Ab 20¤ Versandkostenfrei in Deutschland, Kurzfristig nicht lieferbar, DE. (EUR 0.00)
Details...
(*) Derzeit vergriffen bedeutet, dass dieser Titel momentan auf keiner der angeschlossenen Plattform verfügbar ist.
Franse Bibliotheek - Meesters en knechten ; Het leven van Joseph Roulin - Pierre Michon, Rokus Hofstede
Vergriffenes Buch, derzeit bei uns nicht verfügbar.
(*)
Pierre Michon, Rokus Hofstede:
Franse Bibliotheek - Meesters en knechten ; Het leven van Joseph Roulin - neues Buch

ISBN: 9789028250284

ID: 666798121

Vertaald door Rokus HofstedeEen groot kunstenaar, wat is dat voor iemand? Wat bezielt mensen die alles opzij zetten voor de wens om te scheppen? Op die vraag probeert Pierre Michon antwoord te geven in de vier kunstenaarslevens die hier in één band bijeengebracht zijn. Het drieluik Meesters en knechten is gewijd aan de schilders Jean Antoine Watteau, Lorentino d'Angelo en Francisco de Goya. De afzonderlijk verschenen novelle Het leven van Joseph Roulin gaat over de vriendschap van de Franse post..., Vertaald door Rokus HofstedeEen groot kunstenaar, wat is dat voor iemand? Wat bezielt mensen die alles opzij zetten voor de wens om te scheppen? Op die vraag probeert Pierre Michon antwoord te geven in de vier kunstenaarslevens die hier in één band bijeengebracht zijn. Het drieluik Meesters en knechten is gewijd aan de schilders Jean Antoine Watteau, Lorentino d'Angelo en Francisco de Goya. De afzonderlijk verschenen novelle Het leven van Joseph Roulin gaat over de vriendschap van de Franse postbeambte Roulin met Vincent van Gogh.In alle novellen laat Michon het verhaal van zijn beroemde hoofdpersonen vertellen door onbekende tijdgenoten, die onbevangen, niet gehinderd door kennis of theorieën, de drijfveren van deze schilders en het raadsel van hun kunst proberen te doorgronden. Deze omtrekkende beweging blijkt dank zij Michons vertelkunst en de zintuiglijke zeggingskracht van zijn stijl buitengewoon effectief.Michon laat ons delen in de verwondering van zijn personages over de onvoorwaardelijke bezetenheid waarmee deze schilders zwoegen, lijden en ten onder gaan. Hij laat ons ook met nieuwe ogen kijken naar hun beroemd geworden schilderijen die zozeer deel uitmaken van ons geestelijk huisraad dat wij er nauwelijks acht meer op slaan: ze worden stuk voor stuk beeldend en met veel aandacht voor details beschreven.Taal: Nederlands; Afmetingen: 17x200x125 mm; Gewicht: 206,00 gram; Verschijningsdatum: juli 1996; Druk: 2; ISBN10: 902825028X; ISBN13: 9789028250284; , Nederlandstalig | Paperback | 1996, Literatuur & Romans, Literaire romans, Uitgeverij G.A. van Oorschot B.V.

Neues Buch Bol.com
Coverall [9.0]
Nieuw, Kleinzakelijke verkoper. Versandkosten:5 - 7 dagen. (EUR 2.49)
Details...
(*) Derzeit vergriffen bedeutet, dass dieser Titel momentan auf keiner der angeschlossenen Plattform verfügbar ist.
Meesters en knechten ; Het leven van Joseph Roulin - Boek Pierre Michon (902825028X) - Pierre Michon
Vergriffenes Buch, derzeit bei uns nicht verfügbar.
(*)
Pierre Michon:
Meesters en knechten ; Het leven van Joseph Roulin - Boek Pierre Michon (902825028X) - neues Buch

ISBN: 9789028250284

ID: 85dcc337470120511325e442e0db26c1

Het Boek Meesters en knechten ; Het leven van Joseph Roulin (902825028X) geschreven door Pierre Michon bestel je op bruna.nl! Vertaald door Rokus Hofstede Een groot kunstenaar, wat is dat voor iemand? Wat bezielt mensen die alles opzij zetten voor de wens om te scheppen? Op die vraag probeert Pierre Michon antwoord te geven in de vier kunstenaarslevens die hier in één band bijeengebracht zijn. Het drieluik Meesters en knechten is gewijd aan de schilders Jean Antoine Watteau, Lorentino d'Angelo en Francisco de Goya. De afzonderlijk verschenen novelle Het leven van Joseph Roulin gaat over de vriendschap van de Franse postbeambte Roulin met Vincent van Gogh. In alle novellen laat Michon het verhaal van zijn beroemde hoofdpersonen vertellen door onbekende tijdgenoten, die onbevangen, niet gehinderd door kennis of theorieën, de drijfveren van deze schilders en het raadsel van hun kunst proberen te doorgronden. Deze omtrekkende beweging blijkt dank zij Michons vertelkunst en de zintuiglijke zeggingskracht van zijn stijl buitengewoon effectief. Michon laat ons delen in de verwondering van zijn personages over de onvoorwaardelijke bezetenheid waarmee deze schilders zwoegen, lijden en ten onder gaan. Hij laat ons ook met nieuwe ogen kijken naar hun beroemd geworden schilderijen die zozeer deel uitmaken van ons geestelijk huisraad dat wij er nauwelijks acht meer op slaan: ze worden stuk voor stuk beeldend en met veel aandacht voor details beschreven. Aantal pagina's: Nederlands 200 x 125 x 17 mm Boeken > Nederlandse boeken > Literatuur & Romans > Literatuur > Vertaalde literatuur Literatuur & Romans unisex 902825028X Boeken Pierre Michon Nederlandse boeken Boeken - Nederlandse boeken - Pierre Michon, Uitgeverij G.A. Van Oorschot B.V. Bruna

Neues Buch Bruna.nl
Nr. 9789028250284 Versandkosten:Vandaag voor 23:00 besteld, morgen in huis, zzgl. Versandkosten
Details...
(*) Derzeit vergriffen bedeutet, dass dieser Titel momentan auf keiner der angeschlossenen Plattform verfügbar ist.
Meesters en knechten & Het leven van Joseph Roulin (Maîtres et serviteurs & Het leven van Joseph Roulin)
Vergriffenes Buch, derzeit bei uns nicht verfügbar.
(*)
Meesters en knechten & Het leven van Joseph Roulin (Maîtres et serviteurs & Het leven van Joseph Roulin) - neues Buch

ISBN: 9789028250284

ID: 6ab55e4a684a825a88acb9c0c1389bff178dc426

Vertaald door Rokus Hofstede Een groot kunstenaar, wat is dat voor iemand? Wat bezielt mensen die alles opzij zetten voor de wens om te scheppen? Op die vraag probeert Pierre Michon antwoord te geven in de vier kunstenaarslevens die hier in één band bijeengebracht zijn. Het drieluik Meesters en knechten is gewijd aan de schilders Jean Antoine Watteau, Lorentino d'Angelo en Francisco de Goya. De afzonderlijk verschenen novelle Het leven van Joseph Roulin gaat over de vriendschap van de Franse postbeambte Roulin met Vincent van Gogh. In alle novellen laat Michon het verhaal van zijn beroemde hoofdpersonen vertellen door onbekende tijdgenoten, die onbevangen, niet gehinderd door kennis of theorieën, de drijfveren van deze schilders en het raadsel van hun kunst proberen te doorgronden. Deze omtrekkende beweging blijkt dank zij Michons vertelkunst en de zintuiglijke zeggingskracht van zijn stijl buitengewoon effectief. Michon laat ons delen in de verwondering van zijn personages over de onvoorwaardelijke bezetenheid waarmee deze schilders zwoegen, lijden en ten onder gaan. Hij laat ons ook met nieuwe ogen kijken naar hun beroemd geworden schilderijen die zozeer deel uitmaken van ons geestelijk huisraad dat wij er nauwelijks acht meer op slaan: ze worden stuk voor stuk beeldend en met veel aandacht voor details beschreven. Boeken Literatuur Alle literatuur 17-200-125, Uitgeverij G.A. Van Oorschot

Neues Buch Eci
eci.nl
Versandkosten:zzgl. Versandkosten
Details...
(*) Derzeit vergriffen bedeutet, dass dieser Titel momentan auf keiner der angeschlossenen Plattform verfügbar ist.
Meesters en knechten Het leven van Joseph Roulin. Franse Bibliotheek, Michon, Pierre, Paperback
Vergriffenes Buch, derzeit bei uns nicht verfügbar.
(*)
Meesters en knechten Het leven van Joseph Roulin. Franse Bibliotheek, Michon, Pierre, Paperback - neues Buch

ISBN: 9789028250284

ID: 1456677

Literatuur

Neues Buch Proxis.com
proxis.com
Versandkosten:zzgl. Versandkosten
Details...
(*) Derzeit vergriffen bedeutet, dass dieser Titel momentan auf keiner der angeschlossenen Plattform verfügbar ist.

Details zum Buch

Detailangaben zum Buch - Meesters en knechten / druk 2


EAN (ISBN-13): 9789028250284
ISBN (ISBN-10): 902825028X
Taschenbuch
Erscheinungsjahr: 2010
Herausgeber: Oorschot B.V.,
164 Seiten
Gewicht: 0,206 kg
Sprache: dut/Holländisch

Buch in der Datenbank seit 31.10.2007 17:09:45
Buch zuletzt gefunden am 13.10.2017 17:03:00
ISBN/EAN: 9789028250284

ISBN - alternative Schreibweisen:
90-282-5028-X, 978-90-282-5028-4


< zum Archiv...
Benachbarte Bücher