Deutsch
Deutschland
Anmelden
Tipp von eurobuch.com
Ähnliche Bücher
Weitere, andere Bücher, die diesem Buch sehr ähnlich sein könnten:
Buch verkaufen
Anbieter, die das Buch mit der ISBN 9788776910839 ankaufen:
Suchtools
Buchtipps
Aktuelles
FILTER
- 0 Ergebnisse
Kleinster Preis: 17,32 €, größter Preis: 17,32 €, Mittelwert: 17,32 €
Introduktion til ERP - Philippsen, Can
Vergriffenes Buch, derzeit bei uns nicht verfügbar.
(*)
Philippsen, Can:
Introduktion til ERP - neues Buch

2006, ISBN: 8776910830, Lieferbar binnen 4-6 Wochen Versandkosten:Versandkostenfrei innerhalb der BRD

ID: 9788776910839

Internationaler Buchtitel. In dänischer Sprache. Verlag: Books on Demand GmbH, 60 Seiten, 5 Farbseiten, L=220mm, B=155mm, H=5mm, [GR: 11110 - HC/Belletristik/Romane/Erzählungen], [SW: - ERP - Enterprise Resource Planning], Kartoniert/Broschiert, Klappentext: Bogen kommer ind på centrale nøgleområder og problemstillinger, som man i forbindelse med ERP systemer skal forholde sig til - før, under og efter implementering. Bogen kommer ikke med en færdig opskrift på, hvordan man implementerer ERP systemer, da hver enkelt situation er unik, men bogen kommer med anbefalinger, overvejelser og refleksioner bygget på forfatterens mange års praktiske arbejde med ERP systemer på kundesiden. Bogen gør op med den traditionelle tankegang, som der hersker mange steder i virksomheder  nemlig at ERP er ligesom al anden IT, hvor man bare sætter strøm til, og så kører det. Men ERP er langt mere end bare IT. ERP udfordrer organisationens strukturer og samarbejdsformer og kan være løftestang for store forandringer. Dybest set gælder det om at levere en løsning, som virker, som bliver anvendt, og som går hånd i hånd med virksomhedens forretningsprocesser, organisation og strategi. Bogens primære målgruppe er ledelsen og projektlederen, som står overfor en beslutning omkring ERP, men alle som deltager i ERP projekter kan hente inspiration og få gavn af bogen. Bogen kommer ind på centrale nøgleområder og problemstillinger, som man i forbindelse med ERP systemer skal forholde sig til - før, under og efter implementering. Bogen kommer ikke med en færdig opskrift på, hvordan man implementerer ERP systemer, da hver enkelt situation er unik, men bogen kommer med anbefalinger, overvejelser og refleksioner bygget på forfatterens mange års praktiske arbejde med ERP systemer på kundesiden. Bogen gør op med den traditionelle tankegang, som der hersker mange steder i virksomheder nemlig at ERP er ligesom al anden IT, hvor man bare sætter strøm til, og så kører det. Men ERP er langt mere end bare IT. ERP udfordrer organisationens strukturer og samarbejdsformer og kan være løftestang for store forandringer. Dybest set gælder det om at levere en løsning, som virker, som bliver anvendt, og som går hånd i hånd med virksomhedens forretningsprocesser, organisation og strategi. Bogens primære målgruppe er ledelsen og projektlederen, som står overfor en beslutning omkring ERP, men alle som deltager i ERP projekter kan hente inspiration og få gavn af bogen.

Neues Buch DEU
Buchgeier.com
Lieferbar binnen 4-6 Wochen (Besorgungstitel) Versandkosten:Versandkostenfrei innerhalb der BRD
Details...
(*) Derzeit vergriffen bedeutet, dass dieser Titel momentan auf keiner der angeschlossenen Plattform verfügbar ist.
Introduktion til ERP - Philippsen, Can
Vergriffenes Buch, derzeit bei uns nicht verfügbar.
(*)
Philippsen, Can:
Introduktion til ERP - Taschenbuch

ISBN: 9788776910839

[ED: Softcover], [PU: Books on Demand GmbH], Bogen kommer ind på centrale ngleområder og problemstillinger, som man i forbindelse med ERP systemer skal forholde sig til - fr, under og efter implementering. Bogen kommer ikke med en færdig opskrift på, hvordan man implementerer ERP systemer, da hver enkelt situation er unik, men bogen kommer med anbefalinger, overvejelser og refleksioner bygget på forfatterens mange års praktiske arbejde med ERP systemer på kundesiden. Bogen gr op med den traditionelle tankegang, som der hersker mange steder i virksomheder nemlig at ERP er ligesom al anden IT, hvor man bare sætter strm til, og så krer det. Men ERP er langt mere end bare IT. ERP udfordrer organisationens strukturer og samarbejdsformer og kan være lftestang for store forandringer. Dybest set gælder det om at levere en lsning, som virker, som bliver anvendt, og som går hånd i hånd med virksomhedens forretningsprocesser, organisation og strategi. Bogens primære målgruppe er ledelsen og projektlederen, som står overfor en beslutning omkring ERP, men alle som deltager i ERP projekter kan hente inspiration og få gavn af bogen.5 FarbseitenVersandfertig in 3-5 Tagen, [SC: 0.00]

Neues Buch Booklooker.de
buecher.de GmbH & Co. KG
Versandkosten:Versandkostenfrei, Versand nach Deutschland (EUR 0.00)
Details...
(*) Derzeit vergriffen bedeutet, dass dieser Titel momentan auf keiner der angeschlossenen Plattform verfügbar ist.
Introduktion til ERP: - før, under og efter implementering - Philippsen, Can
Vergriffenes Buch, derzeit bei uns nicht verfügbar.
(*)
Philippsen, Can:
Introduktion til ERP: - før, under og efter implementering - Taschenbuch

2006, ISBN: 8776910830

ID: 19186374737

[EAN: 9788776910839], Neubuch, [PU: Books on Demand Gmbh], This item is printed on demand for shipment within 3 working days.

Neues Buch Abebooks.de
English-Book-Service Mannheim, Mannheim, Germany [1048135] [Rating: 4 (von 5)]
NEW BOOK Versandkosten: EUR 4.47
Details...
(*) Derzeit vergriffen bedeutet, dass dieser Titel momentan auf keiner der angeschlossenen Plattform verfügbar ist.

Details zum Buch
Introduktion til ERP

Bogen kommer ind på centrale nøgleområder og problemstillinger, som man i forbindelse med ERP systemer skal forholde sig til - før, under og efter implementering. Bogen kommer ikke med en færdig opskrift på, hvordan man implementerer ERP systemer, da hver enkelt situation er unik, men bogen kommer med anbefalinger, overvejelser og refleksioner bygget på forfatterens mange års praktiske arbejde med ERP systemer på kundesiden. Bogen gør op med den traditionelle tankegang, som der hersker mange steder i virksomheder nemlig at ERP er ligesom al anden IT, hvor man bare sætter strøm til, og så kører det. Men ERP er langt mere end bare IT. ERP udfordrer organisationens strukturer og samarbejdsformer og kan være løftestang for store forandringer. Dybest set gælder det om at levere en løsning, som virker, som bliver anvendt, og som går hånd i hånd med virksomhedens forretningsprocesser, organisation og strategi. Bogens primære målgruppe er ledelsen og projektlederen, som står overfor en beslutning omkring ERP, men alle som deltager i ERP projekter kan hente inspiration og få gavn af bogen.

Detailangaben zum Buch - Introduktion til ERP


EAN (ISBN-13): 9788776910839
ISBN (ISBN-10): 8776910830
Taschenbuch
Erscheinungsjahr: 2006
Herausgeber: Books on Demand GmbH
60 Seiten
Sprache: dan/Dänisch

Buch in der Datenbank seit 07.02.2007 01:10:18
Buch zuletzt gefunden am 25.05.2016 11:36:30
ISBN/EAN: 9788776910839

ISBN - alternative Schreibweisen:
87-7691-083-0, 978-87-7691-083-9


< zum Archiv...
Benachbarte Bücher